Când va fi Black Friday 2024

eMAG, cel mai mare retailer online din România, a anunțat că Black Friday 2024 va avea loc pe data de 8 noiembrie. Anunțul este important pentru piața de comerț electronic din România având în vedere că majoritatea magazinelor importante urmează data stabilită de eMag pentru Black Friday și vin tot atunci cu propriile oferte.

În SUA, Black Friday are loc în vinerea de după Ziua Recunoștinței, însă în România are loc în general mai devreme pentru a permite curierilor să poată livra comenzile de Black Friday până la mini-vacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Conceptul Black Friday a fost introdus românilor de către eMAG, în anul 2011. Tradiția a fost păstrată în fiecare an, iar clienții din România au putut cumpăra, de la o ediție la alta, produse din ce în ce mai variate, numitorul comun fiind reducerile.

Lista de cumpărături întocmită de români pentru Black Friday, conţine, în medie, două-trei produse, cele mai multe din categoria televizoarelor, electrocasnicelor mici şi telefoanelor mobile, arată cel mai recent studiu al unei companii de cercetare de marketing în zonele de brand, media şi de comunicare.

Vizualizări: 429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: