Victorie clară în ultima etapă și calificare în Grupele Valoare! 

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a câștigat meciul cu LT Traian Vuia Reșița, scor 40-20, la pauză 20-9, și s-a calificat în Grupele Valoare. Meciul a contat pentru etapa a 18-a, ultima din prima fază a Campionatului Național rezervat junioarelor 3. 

O nouă performanță la nivel juvenil pentru junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu care au obținut calificarea în faza superioară a Campionatului Național, în Grupele Valoare. O calificare venită după o serie fulminantă de 7 victorii consecutive în Seria H. În meciul din ultima etapă, tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu au trecut fără probleme de LT Traian Vuia Reșița, scor 40-20, la pauză 20-9, a informat site-ul oficial.

Antrenoarea Paula Martinescu a spus pentru csmtargujiu.ro care au fost atuurile echipei care au stat la baza victoriei de astăzi, dar și a calificării în Grupele Valoare: ”Sunt mândră de jucătoarele mele! Astăzi, ca de multe alte ori, au dat dovadă de motivație, ambiție, dăruire și forță, ingredientele necesare obținerii unei bine meritate victorii. Sunt mândră de fetele mele care au demonstrat că pot fi speranțe pentru handbalul de performanță. Mulțumesc părinților și tuturor celor care ne-au sprijinit și au avut încredere în noi. Felicitări, Panterele!”

CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva, Ana Bîrlete 3g, Cleopatra Pîslaru 6g, Raisa Pagnejer 9g, Daniela Țoțan 4g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion 2g, Alexia Vârțan, Diana Ștefu 3g, Anastasia Găvănescu, Antonia Vârțan 1g, Maria Cojocaru 7g, Carla Logăscu 2g, Miruna Popescu 1g, Alexia Cioi 2g. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3

EDIȚIA 2023-2024

SERIA H / ETAPA 18

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

SÂMBĂTĂ, 17 FEBRUARIE 2024, ORA 13.30

CSM TÂRGU JIU – LT TRAIAN VUIA REȘIȚA 40-20(20-9)

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: