Consultații gratuite la Cabinetul ORL din Spitalul Județean Târgu Jiu

Pacienții din Târgu-Jiu au oportunitatea de a beneficia de consultații gratuite la Cabinetul ORL din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență, cu ajutorul unui bilet de trimitere emis de medicul de familie. Cabinetul este condus Liliana Predescu, un specialist cu peste două decenii de experiență în domeniu.

Până la sfârșitul acestei luni, pacienții pot face programări. De la începutul anului, cabinetul a înregistrat peste 3.760 de consultații.

Pacienții beneficiază de o gamă variată de servicii, inclusiv audiogramă, extracții de corpi străini din conductul auditiv extern sau nas, administrarea de tratamente prin puncție intravenoasă, aerosoli și toaletă auriculară.

În cazul în care nu dispuneți de bilet de trimitere, consultațiile costă 100 lei, iar prețurile pentru serviciile contracost sunt accesibile.

Pentru a programa o consultație, pacienții pot suna la numărul de telefon 0741151346 sau se pot prezenta direct la policlinică pentru a discuta cu registratorul medical. De obicei, programările sunt realizate în termen de două până la trei zile, în funcție de disponibilitate.

Vizualizări: 330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: