Ateliere, spectacole de teatru și magie la „Christian Tell” Gorj

Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj va găzdui pe 26 septembrie 2024 o nouă ediție a evenimentului cultural anual „Nocturna Bibliotecilor”. Manifestările vor începe la ora 12:00 și vor include o gamă variată de activități, de la ateliere pentru copii și spectacole de magie, până la expoziții de fotografie și spectacole de teatru.

Anul acesta, evenimentul va avea o importanță specială, deoarece marchează 90 de ani de la înființarea Bibliotecii Județene „Christian Tell”. Manifestările vor avea loc atât la sediul central, cât și la Casa Memorială „Iosif Keber”, secția de artă a bibliotecii, și vor purta titlul „Biblioteca Județeană ‘Christian Tell’ Gorj – 90 de ani”.

Programul va include:

Ateliere pentru copii
Teatru de păpuși și de umbre, cu participarea finalistului de la „Românii au talent”, Leon Magdan
Experimente științifice și concursul cultural județean „Tinere condeie”
Lansarea revistei „CARTELL” și a broșurii „Iosif Keber ARTE-LIT 2024”
Momente muzicale oferite de elevii Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu” și spectacole de muzică folk cu Florin Camen
Spectacolul „Sunt un orb” al lui Horațiu Mălăele
Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Gorj și în parteneriat cu instituții locale de cultură și învățământ din Târgu Jiu, precum Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” și Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”.

Nocturna Bibliotecilor este o inițiativă organizată de Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), fiind susținută de numeroase biblioteci din România și Republica Moldova.

Galerie foto



Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: