Universitatea Craiova s-a impus în amicalul cu ACS Viitorul, scor 3-1

În pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale, Universitatea Craiova a disputat un amical în complexul „Ilie Balaci” din Lunca Jiului, contra formaţiei de ligă secundă ACS Viitorul Târgu Jiu. Gazdele s-au impus cu 3-1, toate golurile fiind marcate în repriza secundă. 

Oaspeții au fost cei care au deschis scorul, în minutul 55, prin fostul jucător al Ştiinţei, Alex Gârbiţă, care a transformat un penalty provocat de Mendy, după o gafă a lui Borţa. Peste zece minute, Alexandru Işfan a egalat tot din penalty acordat la o ţinere în careu asupra lui Badelj. În minutul 68, Elvir Koljic a făcut 2-1, cu poarta goală, după o acţiune dusă de Roguljic şi Işfan. Marian Danciu a stabilit scorul final în minutul 86, cu un şut din afara careului.

Pentru acest meci de verificare, Cornel Papură nu i-a avut la dispoziţie pe jucătorii plecaţi la loturile naţionale: Nicuşor Bancu, Vladimir Screciu, Ştefan Baiaram, Atanas Trică, Basilio Ndong Jasmin Kurtic. De asemenea, Gjoko Zajkov şi Andrei Ivan sunt accidentaţi, iar Laurenţiu Popescu a fost învoit, pentru a se căsători.

Vizualizări: 420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: