Berculescu: ”Este foarte important să obținem victoria la Laguna”

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu se pregătesc intens pentru meciul cu Laguna București, din etapa a 3-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Gorjenii merg la București doar cu gândul la victorieîn meciul care se va disputa duminică, 15 octombrie, de la ora 18.00. 

Cu un moral excelent după victoria categorică obținută în fața echipei CSM Galați, jucătorii lui Kresimir Basic merg la București încrezători și doar cu gândul la victorie, anunță aceștia pe site-ul oficial. „Pe lângă antrenamentele intense de care au avut parte în această săptămână, jucătorii echipei noastre și-au luat și o doză de energie din parte micilor suporteri din Târgu Jiu, după acțiunile de promovare a baschetului pe care CSM Târgu Jiu le-a făcut în școlile din orașul lui Brâncuși”, scrie csmtargujiu.ro.

Baschetbaliștii grupării gorjene sunt conștienți că o victorie pe terenul echipei din București va cântări foarte mult în economia finală a clasamentului. Camil Berculescu spune că atmosfera la echipă este una foarte bună după victoria cu CSM Galați. Baschetbalistul gorjean a vorbit la conferința de presă premergătoare partidei de duminică de importanța unei victorii pe terenul Lagunei. ”Sper să avem un parcurs bun la Laguna. Ne-am pregătit bine, stăm bine cu moralul și mergem încrezători acolo. Plecăm de la premisa că trebuie să câștigăm acolo. Este foarte important să obținem victoria la Laguna”, a declarat Camil Berculescu.

Meciul poate fi urmărit pe FRBTV, canalul de streaming al Federației Române de Baschet. 

Vizualizări: 544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: