Programul din weekend al grupelor de juniori de la CSM Târgu Jiu 

Urmează un final de săptămână plin pentru secția de fotbal a CSM Târgu Jiu. Toate grupele de juniori înscrise în campionatele naționale și județene au programate meciuri în acest weekend. 

Juniorii U19 și U17 se deplasează la Ghiroda, pentru meciurile din etapa a-9-a, cu CS Ghiroda și Giarmata VII. Juniorii C vor juca la Târgu Jiu, cu CSO Turceni și ACS Viitorul, în etapa a 5-a. Juniorii D și E vor juca în etapa a-8-a, tot la Târgu Jiu, cu CS Minerul Motru, în timp ce Juniorii D CSM Târgu Jiu2 vor merge la Bumbești-Jiu. 

După excepționalul rezultat înregistrat etapa trecută, când au trecut cu 5-2 de de Corvinul Hunedoara, Juniorii U19 CSM Târgu Jiu vor victoria și la Ghiroda, pentru a-și consolida poziția pe podiumul Seriei a 7-a din Campionatul Național. Gorjenii sunt pe locul 3 în clasament, cu 16 puncte din 7 meciuri, la egalitate cu locul 2, Corvinul Hunedoara, care are însă un meci mai mult disputat, și la 5 puncte de liderul CSS Caransebeș, a informat csmtargujiu.ro.

„Băieții lui Alin Poenaru și Florin Popete vor merge pe terenul unei echipe de mijlocul clasamentului, CS Ghiroda, care este pe locul 6, cu 11 puncte. Nu va fi un meci ușor pentru gruparea gorjeană, în condițiile în care are o serie de jucători accidentați. Alin Poenaru speră ca cei care fac deplasarea în Banat să dea totul pe teren pentru a obține cele 3 puncte, extrem de importante în lupta pentru primele două locuri în serie”, scrie sursa citată.

Și Grupa U17 a CSM Târgu Jiu merge în Banat, pentru jocul din etapa 9, contra CSC Ghiroda. Cele două echipe sunt vecine de clasament. Gazdele sunt pe locul 5, cu 10 puncte, iar CSM Târgu Jiu pe locul 6, tot cu 10 puncte, cele două echipe fiind despărțite de golaveraj, capitol la care Ghiroda are un ușor plus. După eșecul de etapa trecută, cu liderul seriei, gorjenii nu au dezarmat. Din contră, băieții lui Sorin Vintilescu sunt hotărâți să lupte pentru un loc în play-off-ul Seriei a 7-a. 

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: