Prestație lamentabilă a României în meciul cu Belarus!

Naționala României a remizat cu Belarus, scor 0-0, în cea de-a 7-a rundă din grupa I a preliminariilor de calificare pentru EURO 2024. Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României, a fost văzut dezamăgit pe final de meci.

Cu 10 minute înainte de finalul meciului de la Budapesta, selecționerul Edi Iordănescu, vizibil exasperat de ratările mari ale tricolorilor, a fost văzut cum se sprijinea „cu ultimele puteri” de banca de rezerve.

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale a României, a explicat la cald cum au pierdut tricolorii meciul cu Belarus.

După această partidă, Edi Iordănescu a fost supărat pentru că elevii săi nu au reușit să înscrie, însă s-a declarat mulțumit de atitudinea pe care aceștia au avut-o la Budapesta.

„Contează mai puţin cum sunt eu nervos sau calm. Contează că am venit după trei puncte şi am plecat doar cu unul. Consider că două zone de teren le-am gestionat bine spre foarte bine. Dacă e ceva ce m-a supărat e că nu am avut mai multă luciditate la finalizare. Echipei nu am ce să îi reproşez. Au pus suflet, s-au dăruit, dar am luat doar un punct”, a fost prima reacție a lui Edi Iordănescu, după Belarus – România 0-0, la Antena Sport.

Partida dintre Belarus și România s-a disputat joi seară, în Budapesta, în cadrul rundei a șaptea a Grupei I din preliminariile Campionatului European 2024 și s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Galerie foto


Vizualizări: 1,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: