Albert Voinea revine să joace pe stadionul din Târgu Jiu!

Atacantul Albert Voinea, care a trecut pe la majoritatea echipelor din Liga 2, vine să joace din nou pe Stadionul din Târgu Jiu. Acesta a ajuns la un acord cu  ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa de la care au plecat în vară cam toți jucătorii care au evoluat sezonul trecut. 

După ce a evoluat în sezonul 2022-2023 pentru CS Mioveni și Concordia Chiajna, Albert Voinea era în cautarea unei noi aventuri în fotbalul autohton, acolo unde a avut adevărate aventuri la unele echipe la care nu a rezistat nici măcar un sezon. La Chiajna a marcat un sigur gol și a a jucat doar în 8 etape, ultima dată în data de 2 decembrie 2022. 

Născut la Rovinari, Albert Voinea a început junioratul în orașul natal și l-a continuat la Pandurii, echipă la care a jucat până la nivel de prima ligă.  Voinea a evoluat în cariera sa și în 11 meciuri de prima ligă, două pentru Pandurii Târgu Jiu, în 2011, șapte pentru UTA, în 2021, și șase pentru CS Mioveni, în 2022.

De-a lungul carierei sale de la seniori a jucat la mai multe echipe din Liga 2 sau Liga 3 precum: Gloria Bistrița, Damila Măciuca, U Craiova în Liga 2, Metalul Reșița, Șoimii Pâncota, CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Tărlungeni, ACS Șirineasa, CNS Cetate Deva, CSC Dumbrăvița, Ripensia Timișoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, Metaloglobus și Universitatea Cluj, de unde a ajuns la CS Mioveni. La ultima echipă din Liga 2, cu care semnase în vară, Metaloglobus, a rezistat doar două luni.

Vizualizări: 1,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: