Cum se pregătește fuziunea Universitatea Craiova – FC U Craiova!

S-a vorbit destul de des în ultimul an despre varianta fuziunii Universitatea Craiova – FC U Craiova care este tot mai dorită de olteni. Ideea apare tot mai des în peisajul fotbalului românesc, iar Florin Prunea a venit cu detalii despre cum se poate realiza fuziunea.

În curând, planul ca în Bănie să activeze o singură echipă poate deveni realitate iar suporterii par tot mai convinși că așa ar avea o echipă puternică.

„Din câte se pare, Mihai Rotaru nu mai vrea să finanțeze clubul din Bănie și i-ar fi propus fiului lui Adrian Mititelu, telefonic, să efectueze fuziunea Universitatea Craiova – FC U Craiova. Conflictul dintre părți s-ar putea încheia, relația fiind mai tensionată și după ce Curtea de Apel Timișoara a decis că echipa finanțată de Mihai Rotaru deține palmaresul  trupei din Bănie, până la privatizarea din 1991”, scriu cei de la ProSport care au aflat de la Florin Prunea cum ar putea fi posibilă fuziunea.

„Îmi lasă impresia că la Craiova se urmărește crearea unei singure echipe. Prin toate acțiunile pe care le-a făcut domnul Rotaru în ultimul timp, îmi lasă impresia că e pe picior de plecare. Pavel Badea a spus de la început că dacă știa că Adrian Mititelu înscrie echipa în campionat ei nu mai făceau altă echipă. Deci, echipa domnului Rotaru nu mai exista…dacă el (n.red. – Badea) știa și cei care hotărau atunci la Universitatea, e clar că echipa asta (n.red. – a lui Mihai Rotaru) nu mai exista.

Din acțiunile astea, din ce simt și mai vorbesc și eu cu oameni din Craiova…cred că acolo se va ajunge (n.red. – la o singură echipă în Craiova). Îmi doresc lucrul acesta pentru că Universitatea Craiova nu trebuia să treacă prin ce a trecut FCSB. Nu avea Craiova nevoie de așa ceva. Puterea economică a Craiovei nu e pentru două echipe. S-ar pune capăt și schismei dintre suporteri, nu avea voie să se întâmple așa ceva la o echipă iubită cum e la Craiova…Relația familiei Mititelu cu doamna primar (n.red. – Lia Olguța Vasilescu) a fost foarte bună de la început. Sunt imagini cu dânsa, în tricoul Universității, la toate procesele. Și știu că relațiile sunt foarte bune” a declarat Florin Prunea la ProSport Live.

Vizualizări: 1,499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: