Surpriză în scandalul vestiarelor stadionului: cine ar trebui să asigure curățenia!

Scandalul vestiarelor pline de gunoi de la Stadionul din Târgu Jiu, prezentat în presa centrală, continuă pe plan local. Primarul Marcel Romanescu consideră că echipa gazdă are obligația să asigure curățenia în stadion după meci, dar luni tot cei de la Edilitara au curățat stadionul.  

Mizeria lăsată în vestiarele Stadionului Municipal din Târgu Jiu după meciul de sâmbătă dintre ACS Viitorul Târgu Jiu și Concordia Chiajna era în acelașii loc și luni, în ambele vestiare și pe holurile stadionului și chiar la lojele oficiale folosite de cei de la ACS Viitorul. Cum Primăria Târgu Jiu nu are la stadion sau Sala Sporturilor personal care să asigure curățenia, de scoaterea gunoiului din stadion și igienizarea vestiarelor s-au ocupat tot lucrătorii de la Edilitara, la fel ca la toate meciurile jucate pe stadion în acest sezon.

Primarul Marcel Romanescu a afirmat că obligația de a face curățenie în vestiare revine în sarcina organizatorului meciului, nefiind stipulat în contractul cu echipa gazdă că trebuie să fie asigurat personal pentru curățenie.

„Echipa care se ocupă de organizarea meciului, și aici vorbim de ACS Viitorul Târgu Jiu, trebuie să își ia toate măsurile. Nu este stipulat în contractul pe care îl avem, și prin care punem la dispoziție baza sportivă, un angajat care să se ocupe de curățenie. Deci noi punem la dispoziție baza iar echipa organizatoare trebuie să asigure toate condițiile.... Eu sunt sigur că după acel eveniment cei de la ACS Viitorul au intervenit și au rezolvat această problemă”, a spus luni edilul, la Radio Infinit, deși, tot luni, curățenia a fost făcută în stadion de lucrători de la Edilitara.

Primarul a mai precizat că sunt angajați ai Primăriei Târgu Jiu care lucrează doar de luni până vineri, și că asigură curățenia doar la evenimentele organizate de primărie. „Acesta nu este un evniment organizat de Primăria Târgu Jiu. Noi nu facem altceva decât, prin contract, să punem la dispoziție stadionul din Târgu Jiu iar fiecare echipă este obligată să preia stadionul așa cum este, și, în momentul în care s-a desfășurat evenimentul să îl pună la dispoziția autorității publice locale în aceleași condiții”, a mai explicat primarul Marcel Romanescu cum stau lucrurile pe hârtie, pentru că pe teren situația este cu totul alta. Adică ACS Viitorul lasă mizeria în vestiare, loje și alte spații pe care le folosește la meci iar cei de la Edilitara vin luni, sau atunci când au personal disponibil, și fac curățenie. 

Nu se știe însă dacă cei de la Edilitara sunt plătiți pentru aceste servicii de Primăria Târgu Jiu sau de patronul ACS Viitorul, Nicolae Sarcină. 

Galerie foto


Vizualizări: 913

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: