Nemulțumit de arbitraj, deși a scos un punct, din penalty, în prelungiri

ACS Viitorul Târgu Jiu a luat un punct norocos în etapa a 9-a din Liga 2, când a înregistrat a șasea remiză a sezonului. Echipa antrenată de Călin Cojocaru a încheiat la egalitate partida cu Concordia Chiajna, scor 2-2, după ce a egalat din penalty în prelungirile meciului.

Scorul a fost deschis de camerunezul Aziz Njifakue, care a înscris cu un șut imparabil, în minutul 34. Concordia a egalat, în minutul 42, din penalty, transformat de Adrian Bălan, atacant care fusese faultat în careu de Jozic.

Ilfovenii au preluat conducerea în minutul 82, când nou-intratul Ghimfuș a centrat pentru Rares Lazăr, iar acesta l-a executat pe portarul Robert Geantă din 5 metri. Deznodământul partidei s-a scris în prelungiri când Gîrbiță a fost faultat în careu, Denis Brînzan a ratat penalty-ul rezultat, dar balonul respins în față de Oncescu a ajuns la Arian Mrsulja, care a reluat în plasă și a egalat.

Deși echipa sa a scos un punct în prelungiri, din penalty, antrenorul Cojocaru n-a fost mulțumit de rezultat și a atacat arbitrajul lui Horia Mladinovici, central bucureștean din lotul de primă ligă. ”Rezultatul poate e bun pentru adversari. Chiar dacă posesia în prima repriză cred că fost de partea lor, noi am prestat un joc bun, am luptat, i-am așteptat pe contre, am și marcat prin Aziz, iar apoi am luat un gol dintr-un penalty inexistent. Zero contact. Nici nu știu dacă a fost în careu! Nici adversarii nu se așteptau să se dea 11 metri. La fiecare meci suntem dezavantajati: 11 metri la Hunedoara, 11 metri la Slobozia. Cred că e prea mult meci de meci. Văd că toate echipele se plâng! Pai noi ce să mai zicem? Ne deranjează aroganța cu care suntem arbitrați. Consider că dacă nu jucam azi împotriva a 12-13 jucători, câștigam. Adevărat că am egalat pe final din 11 metri, care a fost penalty indiscutabil”, a ”tunat” Cojocaru după meci.

Vizualizări: 882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: