Victorie la scor pe terenul de la Rovinari!

Juniorii C de la CSM Târgu Jiu îşi continuă forma bună din debutul acestui campionat. Echipa pregătită de Alin Poenaru şi Cătălin Trofin a trecut fără probleme, în deplasare, de CS Jiul Rovinari, scor 9-0. Şi Juniorii D CSM Târgu Jiu2 au câştigat partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu CS Jiul2 Rovinari.

Juniorii C de la CSM Târgu Jiu s-au deplasat în weekend la Rovinari, pentru meciul din etapa a 4-a, cu CS Jiul Rovinari. „Echipa lui Alin Poenaru a controlat categoric partida, mai ales prima repriză, când au marcat 8 din cele 9 goluri. Cele 8 reuşite din prima repriză au venit pe parcursul a 30 de minute, între minutele 7 şi 37! Cu 8-0 la pauză, Alin Poenaru a decis să schimbe liniile în repriza secundă pentru a rulat tot lotul. A făcut 7 schimbări în partea secundă, iar CSM Târgu Jiu a mai reuşit doar un gol până la final. S-a terminat 9-0 pentru CSM Târgu Jiu”, se arată în cronica acestei partide. 

Alin Poenaru a fost mulţumit de prestaţia din prima parte a jocului, dar spune că jucătorii care au intrat în partea secundă nu au fost destul de concentraţi.  

”Astăzi am jucat fotbal doar o repriză. La pauză a fost 8-0, iar în repriza a doua am făcut toate cele 7 schimbări, ne-am relaxat și s-a văzut pe tabela de marcaj, pentru că în repriza secundă am mai înscris doar o singură dată. Cei care au intrat la pauză nu au avut atitudine, daruire și ambiție și vor trebui să muncească mai mult să demonstreze că merită să facă parte din această echipă”, a declarat pentru csmtargujiu.ro Alin Poenaru, antrenor al grupei de Juniori C a CSM Târgu Jiu.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Lorenzo Nistor 3g, Alexandru Gurică 2g, Robert Roșca 2g, Ianis Văcaru 1g, Fabian Oiță 1g.

CSM Târgu Jiu Juniori C -Lot grupa 2009: Rareș Băluță, Raul Bîrsescu, Ștefan Breazu-Imre, Eduard Cămin, Darius Ciocioman, Ianiss Cosacu, Bogdan Croitoru, Marian Dodescu, Ayan Dodescu, Alexandru Fometescu, Robert Goșea, Alexandru Gurică, Darius Holdon, Răzvan Manolache, Dragoș Mărășescu, Fabian Mărgineanu, Lorenzo Nistor, Fabian Oiță, David Radu, Robert Roșca, Andrei Stîngaciu, Dragoș Tănăsescu, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu.

Tot sâmbătă, dar pe sinteticul din complexul sportiv din Târgu Jiu, echipa a doua a juniorilor D, CSM Târgu Jiu a reuşit să treacă de grupa similară de la CS Jiul Rovinari2, într-un meci care a contat pentru etapa a-7-a a Campionatului Judeţean. Meciul a fost unul extrem de echilibrat, pe care juniorii lui Mario Găman şi Bobi Staicu l-au câştigat la limită. 

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Casian Schinteie, Alexandru Neferu, Jaiden Coverca, Raul Grindeanu, Denis Rîcu.

LOT CSM TÂRGU JIU2 JUNIORI D: Mihnea Anghel, Eduard Belgiu, Denis Ciulavu, Nicolas Chirțibuș, Jayden Covercă, Rareș Dănescu, Rareș Dobre, Ianis Fîciu, Raul Grindeanu, Mihai Iordache, David Neamțu, Alexandru Neferu, Sebastian Nicolcescu, Mauritzyio Pană, Radu Popescu, Denis Râcu, Casian Schinteie, Sebastian Stoenescu, Robert Țacu, Alberto Iriza, Rareș Luță, Codrin Cinciulescu, Andrei Dinu.

Vizualizări: 1,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: