Un nou derby pentru Juniorii U19 ai CSM Târgu Jiu

Juniorii U19 CSM Târgu Jiu își continuă seria meciurilor puternice din Campionatul Național. Echipa pregătită de Alin Poenaru și Florin Popete va juca în acest weekend cu ocupanta locului 2, Corvinul Hunedoara. 

Acest weekend aduce un nou derby în Seria 7 din Campionatul Național U19. Municipalul din Târgu Jiu va fi gazda duelului dintre CSM Târgu Jiu și Corvinul Hunedoara. 

CSM Târgu Jiu este pe locul 3 în clasament, cu 13 puncte din 6 partide, iar oaspeții sunt pe locul 2 în serie, cu 13 puncte, dar din 7 meciuri.  Ambele echipe vin după ce au pierdut etapa trecută. 

Alin Poenaru speră ca băieții săi să facă un meci bun împotriva celor de la Corvinul, una dintre contracandidatele la primele două locuri în serie. După jocul mai puțin reușit de etapa trecută, de la Caransebeș, gorjenii vor victoria pentru a rămâne în lupta pentru locul 2, scrie csmtargujiu.ro.

”Cred că duminică vom avea parte de un meci frumos și deschis oricărui rezultat. Întâlnim Corvinul Hunedoara, o echipă bună, cu care suntem în lupta pentru primele două locuri. Sper să reușim să luăm cele 3 puncte. În primul rând avem nevoie de victorie pentru a ne reface moralul după evoluțiile mai puțin reușite din ultimele două etape”, a spus antrenorul Poenaru pentru site-ul oficial.

Partida contează pentru etapa a 8-a și se va disputa pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, duminică, 8 octombrie, de la ora 12.00. 

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Mihai Miculicean, Gheorghe Ciortan, Mario Țambu, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Adrian Rasoveanu, Albert Mircioiu, Mihnea Tutunaru, Cosmin Detculescu, Silviu Ilinca, Ștefan Belea, Dragoș Blaj, Ricardo Saic, Andrei Trancău, Alexandru Lăpădat, Andrei Poenaru, Andrei Pătrașcu, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

Vizualizări: 379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: