Vedetele Craiovei l-au atacat pe preparatorul fizic Dan Vasilică!

Gorjeanul Dan Vasilică, preparatorul fizic al oltenilor de la FCU Craiova, nu este în relații foarte bune cu unii dintre jucători.  Adrian Mititelu a dezvăluit că mai mulţi fotbalişti importanţi din lot au contestat metodele preparatorului fizic Dan Vasilică. 

După remiza cu Hermannstadt din această etapă, patronul oltenilor i-a taxat pe jucători.

FCU Craiova a încheiat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Hermannstadt, în primul meci din etapa a 12-a a Superligii.

La finalul partidei, Adrian Mititelu a izbucnit şi a explicat că nu şi-a lăsat antrenorii să dea declaraţii. De asemenea, afaceristul care îl aşteaptă pe Dan Petrescu la FCU Craiova, a pus rezultatul şi pe seama revoltei din vestiar. 

Mai mulţi jucători s-au unit şi s-au plâns de metodele lui Dan Vasilică, preparatorul fizic care este, totodată, omul pe care Adrian Mititelu se bazează de o lungă perioadă de timp. 

"A fost subminată munca preparatorului fizic, din cauza opiniei publice şi a suporterilor, care i-au pus ştampila de răul echipei. 

Au prins curaj unii jucători şi au început să dea vina pe preparator, iar preparatorul de trei, patru săptămâni şomează. Şi uite că dacă preparatorul şomează nu mai sunt proaspeţi, ca să le facă pe plac vedetelor, care considerau că muncesc prea mult. Le-a făcut pe plac vedetelor, că au zis că fac prea mult, fac prea greu. Ei vor 10-15.000 de euro pe lună, dar ei voiau liber acum până joi. Vă daţi seama ce e în capul lor? Au venit aici în vacanţă", a declarat Adrian Mititelu, la Prima Sport.   

După meciul cu Hermannstadt FCU Craiova se află pe poziţia a 9-a, cu 13 puncte.

Vizualizări: 1,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: