Gilortul Cărbunești s-a impus cu 3-1 în fața FCU Craiova 2

Gilortul Târgu Cărbunești a reușit vineri după-amiază o nouă victorie în acest sezon. Jucătorii lui Mario Găman s-au impus cu scorul de 3-1 în meciul cu satelitul celor de la FCU Craiova.

Victorie meritată a elevilor lui Mario Găman în fața satelitului celor de la FCU Craiova în meciul disputat vineri pe terenul de la Cărbunești. „Cele 3 puncte câștigate de echipa noastră în partida cu doljenii de la FCU 2 duc Gilortul la 5 lungimi de linia roșie. Ionuț Gîlcescu, eroul meciului, a fost semnatarul celor 3 goluri în poarta lui Firulescu”, au anunțat cei de la Gilortul după încheierea partidei. 

De partea cealaltă, Bogdan Duță a reușit golul de onoare al oaspeților dintr-o lovitură de pedeapsă, iar căpitanul Zanfir a irosit un alt penalty, apărat de Iuțalîm.

Gilortul a ratat din nou destul de mult, Avrămescu, Meliță, Dănăricu, Gîlcescu, Săulescu și Pătrășcoiu fiind cei care puteau majora diferența pe tabelă. „Până la urmă, importante sunt cele 3 puncte obținute. Etapa trecută Gilortul a evoluat foarte bine și nu s-a ales cu nimic”, au concluzionat gazdele  care n-au trecut peste amărăciunea eșecului din etapa trecută.

Meciul a avut parte și de evenimente pentru că, în minutul 83, partida a fost întreruptă deoarece un elicopter SMURD a aterizat pe suprafața de joc pentru a prelua un pacient. După 40 de minute de așteptare, jocul s-a reluat și Ionuț Gîlcescu a reușit cel de-al treilea gol pentru Gilortul.

Etapa viitoare, Gilortul va întâlni o altă formație din Dolj, ACSO Filiași. Partida care contează pentru etapa a VIII-a se va disputa vineri, 13 octombrie, începând cu ora 15:00,  pe Stadionul Cristinel Răducan.

Vizualizări: 640

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: