Învinsă în Bănie de Universitatea Craiova!

CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea din etapa a 6-a din Liga Florilor, disputată miercuri, 4 octombrie, la Craiova. Echipa gazdă s-a impus cu scorul de 27-24, la pauză 14-8. 

A fost o deplasare extrem de dificilă în această rundă pentru handbalistele lui Liviu Andrieș. Gorjencele au mers în Bănie, pentru duelul cu SCM Universitatea Craiova, o echipă mult schimbată față de sezonul precedent. O echipă care a făcut o serie de transferuri tari în această vară și care are obiective importante în acest sezon de Liga Florilor. 

De partea cealaltă, CSM Târgu Jiu, este o echipă care își caută încă ritmul de joc. „În Polivalenta din Bănie am avut parte de un meci cu două reprize diametral opuse. O primă parte care a aparținut echipei gazdă, care a intrat la vestiare cu un avantaj de +6 pe tabelă, scor 14-8, avantaj care s-a dovedit a fi decisiv în economia finală a jocului. Repriza a doua a aparținut echipei din Târgu Jiu, care a încercat să revină pe tabelă, dar nu a reușit să recupereze diferența de la pauză”, a informat csmtargujiu.ro.

Daneza Simone Bohme, cu 8 reușite, a fost cea mai bună marcatoare a grupării gorjene. ”A fost un meci după care rămânem cu un gust amar, pentru că puteam obține mai mult! Am avut o primă repriză foarte slabă, cu multe greșeli neforțate, iar asta ne-a costat, pentru că nu am mai avut puterea în repriza a două sa întoarcem rezultatul, chiar dacă am încercat”, a declarat imediat după meci, Liviu Andrieș.

LIGA FLORILOR MOL

EDIȚIA 2023-2024, ETAPA 6

CRAIOVA, SALA POLIVALENTĂ

MIERCURI, 4 OCTOMBRIE, ORA 18.00

SCM U CRAIOVA – CSM TÂRGU JIU 27-24(14-8)

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 2g, Angela Pușcaș 6g, Andreea Mihart, Simone Bohme 8g, Mirabela Coteț 1g, Andreea Chiricuță 2g, Laura Moldovan, Ana Maria Lopătaru 1g, Sabrina Lazea, Florența Ilie, Ana Cătălina Ciolan 1g, Sabine Klimek 3g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Vizualizări: 4,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: