Derby oltenesc la Craiova!

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu s-au deplasat în Bănie pentru duelul cu CSU Craiova. Meciul din etapa a 6 a din Liga Florilor este programat miercuri, de la ora 18.00. 

Pe CSM Târgu Jiu o așteaptă o partidă destul de dificilă în Bănie, contra Craiovei, care este într-o formă foarte bună în acest moment. Jucătoarele lui Liviu Andrieș au tras tare la antrenamentele premergătoare partidei și vor să producă surpriza în Bănie. 

Andreea Chiricuță știe că va fi un meci greu, dar speră ca ea și colegele sale să ridice nivelul de joc și să dea o replică solidă Craiovei. Extrema CSM-ului a găsit și o explicație pentru forma mai puțin bună a echipei din debutul acestui campionat. 

“Va fi destul de dificil, pentru că nu prea reușim să ne găsim ritmul pe care ni l-am propus în acest început de sezon, dar eu sper să ne ridicăm nivelul, să mergem acolo încrezătoare și să ne vindem scump pielea. Sper să reușim să facem o surpriză și poate ne vom debloca. Nu știu ce ne lipsește sau de ce avem nevoie. Probabil ne-am pus și noi mai multă presiune pe noi acum, pentru că ne doream mai mult decât în sezonul trecut și, poate, din acest motiv nu reușim să arătăm ceea ce putem”, a spus Andreea Chiricuță înaintea acestui meci.

Vizualizări: 1,473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: