Bilanț excelent pentru atletismul gorjean la maratonul de la Timișoara!

S-a înregistrat un nou bilanț excelent pentru atletismul gorjean în weekend, la Timișoara. În proba de maraton, în cadrul celei de-a șasea ediții a “UVT Liberty Marathon”, Alina Eremia, Andreea Chivoiu și Mihaela Cepoi, sportive cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, au câștigat medalia de argint.

Atletelor de la CSM Târgu Jiu le-a priit aerul de pe Bega. Sportivele legitimate la CSM Târgu Jiu și CS Pandurii au fost în prim-planul curselor de maraton, atât la individual, cât și pe echipe. 

Atletele, pregătite de antrenorii Ion Bură și Ionuț Bură, au câștigat titlul de vicecampioane naționale în proba de maraton pe echipe, la senioare. 

Alina Eremia a câștigat bronzul și la individual senioare și va reprezenta România la Campionatul Balcanic de Maraton de la Atena, Grecia. Și Andreea Chivoiu a urcat pe podium după ce a cucerit argintul și a devenit vicecampioană națională de tineret. Mihaela Cepoi s-a întors și ea cu o medalie de la maratonul timișorean unde a luat bronzul la individual tineret.

Vizualizări: 369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: