Ce le transmite Mitriță suporterilor care îl înjură pe Andrei Ivan!

Andrei Ivan are probleme cu suporterii olteni și a fost schimbat la pauza meciului cu FC Botoșani tocmai din acest motiv.  Alex Mitriță a sărit în apărarea lui Ivan, care a fost fluierat de tot stadionul la ultimul meci.

Alexandru Mitriță i-a luat partea lui Andrei Ivan, după meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, 5-1. Oltenii s-au distrat în fața ultimei clasate, cu toate că moldovenii au pus probleme serioase până în prima parte a reprizei a doua de pe „Ion Oblemenco”.

Pe Andrei Ivan nu l-au mai prins ultimele 45 de minute pe gazon, acesta fiind înlocuit de Corneliu Papură după ce a părăsit terenul într-un cor de fluierături. Alex Mitriță a sărit în apărarea coechipierului său și a transmis că fanii nu au procedat corect.

„Suporterii trebuie să fie alături de noi în continuare. (n.r. despre atitudinea fanilor față de Andrei Ivan) Nu mi se pare corect. Toți vrem să câștigăm. 

Am venit după meciuri mai puțin bune pentru mine, important e că pot să îmi ajut echipa. E foarte importantă victoria, pentru că nu eram într-o situație foarte bună, era important să ne revenim din punct de vedere mental. Fanii trebuie să aibă încredere în echipă, în antrenor, în tot ce e aici. Se văd pe teren traseele exersate la antrenament, trebuie să avem încredere în «Mister».

Dacă voi fi convocat (n.r. la echipa națională), voi merge cu cea mai mare plăcere”, a spus Alex Mitriță după meci.

Vizualizări: 1,678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: