Victorii clare pentru CSM Târgu Jiu la Juniori C și D

Juniorii C și D de la CSM Târgu Jiu au reulit victorii clare în acest weekend. Juniori C de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin s-au impus categoric în derby-ul orașului la nivel de junioric C, în fața LPS Târgu Jiu, scor 5-0 iar CSM Târgu Jiu2 Juniori C a trecut fără probleme de CSO Turceni, scor 7-1. 

CSM Târgu Jiu s-a impus categoric în derby-ul orașului Târgu Jiu la nivel de juniori C. În etapa a 3-a din Campionatul Județean, echipa pregătită de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, Grupa 2009 a CSM Târgu Jiu, a câștigat cu scorul de 5-0, la capătul unui meci pe care l-a dominat de la un capăt la celălalt, și în care și-a creat și alte numeroase ocazii de a marca, a informat site-ul oficial. 

Cătălin Trofin, antrenorul grupei 2009, a fost foarte mulțumit de evoluția echipei, dar și-ar fi dorit și mai multă concentrare din partea băieților săi pe faza de finalizare.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat Robert Roșca 2g, Ianis Văcaru 1g, Darius Holdon 1g, Robert Goșea 1g.

Tot sâmbătă, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv din Târgu Jiu, cealaltă echipă de juniori C a CSM Târgu Jiu, Grupa 2010, a învins fără drept de apel grupa similară de la CSO Turceni. Băieții pregătiți de Florin Popete și Cătălin Trofin au dominat copios partida și au marcat de șapte ori.

Duminică, 1 octombrie, seria meciurilor din weekend a continuat cu meciul din etapa a 6-a din Campionatul Județean rezervat juniorilor D, dintre CSO Turceni și CSM Târgu Jiu2. Băieții pregătiți de Mario Găman și Bobi Staicu au înregistrat o nouă victorie categorică. Au trecut la scor de echipa din Turceni la capătul unui meci pe care l-au dominat în totalitate.

Mrcatori CSM Târgu Jiu: Casian Schinteie 6g, Alexandru Neferu 3g, Ianis Fîciu 2g, Mattia Iordache 1g, Raul Grindeanu 1g, Sebastian Stoenescu 1g.

Galerie foto


Vizualizări: 256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: