Stoican: Puteam să luăm toate cele trei puncte!

CSM Reșița și ACS Viitorul Târgu Jiu au remizat, scor 1-1, în etapa a 8-a din Liga 2. Gazdele au deschis scorul chiar în finalul primei reprize, la primul șut pe spațiul porții al meciului, prin execuția de efect a lui Mediop, care a trimis balonul în vinclu, de la 20 de metri.

Partea secundă a fost mult mai animată și s-a jucat în ritm alert. Gîrbiță a lovit bara laterală în minutul 48, pentru ca, două minute mai târziu, golgheterul echipei să  egaleze cu un șut din 12 metri, la firul ierbii, în dreapta portarului. CSM Reşiţa putea prelua conducerea în minutul 57, dar Răuță a trimis balonul, din doar cinci metri, în transversală. Până la final nu s-a mai marcat, deși ocazii au mai existat, și partida s-a încheiat nedecisă. Ambii antrenori au declarat după meci că rezultatul este unul echitabil.

”Ne doream foarte tare să câștigăm această partidă, dar n-a fost să fie. Au fost două goluri superbe, două goluri de generic, în special cel al lui Mediop, apoi un gol al lui Gîrbiță, s-a văzut calitate tehnică peste medie la acest băiat. Dar, una peste alta, un meci echilibrat, cu ceva presiune din partea noastră spre final de joc, când puteam, cu un pic de șansă, să luăm toate cele trei puncte. Cred totuşi că e un rezultat echitabil.

Vreau mult mai mult, ştiu că nu este ușor nici pentru băieţi acum, i-am văzut cu capetele plecate după acest egal.

A trecut și acest meci, am jucat două partide pe teren propriu şi am luat patru puncte contra unor echipe bune, dar eu ca antrenor îmi doresc mult”, a declarat antrenorul bănățenilor Flavius Stoican, citat de Radio Reşiţa.

Vizualizări: 803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: