Fost căpitan la FCU Craiova, a semnat cu Universitatea Craiova!

Unul dintre jucătorii reprezentativi ai FCU Craiova, clubul lui Adrian Mititelu, Mădălin Ciucă, s-a alăturat recent grupării conduse de Mihai Rotaru. Fostul căpitan al oltenilor lui Mititelu este acum antrenor la echipele de juniori ale Universităţii Craiova.

Purtător al banderolei de căpitan în toate cele patru perioade în care a făcut parte din echipa lui Adrian Mititelu, un adevărat idol pentru unii susţinători ai FCU, care i-au creat şi un fan-club, Mădălin Ciucă este acum angajatul lui Mihai Rotaru, la academia Universităţii Craiova.

Mădălin Ciucă nu a avut nicio problemă să îmbrace echipamentului marii rivale şi are, de o săptămână, în subordine echipa de juniori născuţi în 2013. 

Ironia sorţii, este chiar anul în care Ciucă se duela, din postură de căpitan al FC U, cu echipa lui Mihai Rotaru. 

Mădălin Ciucă s-a retras din activitatea de fotbalist în mai 2019, fiind celebrat atunci, pe stadionul din Severin, atât de conducerea clubului FCU, precum şi de liderii Peluzei Sud, primind şi un trofeu cu acea ocazie, pe care scria „Mulţimim, Căpitane!”

Mădălin Ciucă a jucat la echipele lui Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova, între 2005-2008, 2010-2011 şi în 2013, apoi la FCU 1948, între 2018-2019.  Mădălin Ciucă a făcut parte din „lotul Caracal”, adus în 2005 la FC Universitatea Craiova, fiind învestit imediat căpitan de echipă de Adrian Mititelu.

Vizualizări: 1,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: