Deplasare fără trei titulari pentru Gilortul Târgu Cărbunești

Gilortul se va deplasa la un meci fără trei dintre jucătorii titulari. Pentru meciul cu Voința Lupac Marian Habet și Constantin Roncea dar și căpitanul Alexandru Avramescu vor lipsi de pe teren.

Mai bine de două luni vor absenta trei dintre titularii Gilortului. Marian Habet și Constantin Roncea vor sta departe de teren în urma accidentărillor suferite săptămâna trecută a informat oficial clubul gorjean. Primul va reveni spre finalul sezonului de toamnă, iar cel de-al doilea va fi apt pentru meciul cu Filiași. Căpitanul Alexandru Avrămescu nu va putea fi pe teren la partida cu Voința Lupac de sâmbătă din pricina cumulului de cartonașe galbene. „Va fi greu fără cei 3 jucători pe „tărâmul croaților”, însă nu imposibil. Dacă băieții lui Mario Găman vor juca la Lupac așa cum au făcut-o în partidele cu Turceni și Jiul, pot veni acasă cu punct sau puncte din Banat”, consideră cei de la Gilortul.

Gazdele sunt pe locul 9, cu o victorie și 4 înfrângeri, 8 goluri marcate și 13 primite. Gilortul are 4 puncte avans și se situează pe locul 6. Voința a pierdut ultimele două dispute, 0-2 la Petroșani și 1-3 pe teren propriu cu FCU Craiova 2, în vreme ce Gilortul se prezintă după două victorii, 4-0 la Turceni și 2-1 cu Jiul.

Voința Lupac și Gilortul se întâlnesc într-o partidă care contează pentru etapa a VI-a din seria 7. Gazdă va fi Stadionul Voința din Lupac, sâmbătă, 30 septembrie, începând cu ora 17:00.

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: