Universitatea Craiova joacă în weekend la Târgu Jiu

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui în weekend un meci de handbal masculin între cele două echipe din Oltenia. UCB Târgu Jiu va fi gazda handbaliștilor de la Universitatea Craiova.

Meciul dintre UCB Târgu Jiu și Universitatea Craiova din liga secundă de handbal masculin este programat în etapa a treia a Campionatului Național.

Gorjenii de la UCB Târgu Jiu recunosc că este un meci special, așa cum sunt de regulă aceste jocuri între universitarii olteni, după cum a declarat directorul clubului UCB, Virgil Popovici.

„Pentru noi, este una dintre cele două finale ale campionatului. Îmi place să cred că între cluburile noastre există o rivalitate pe care întotdeauna am tranșat-o în teren, prin sportivii noștri. Anul trecut am reușit să-i învingem de două ori, dar apoi ne-au eliminat din Cupa României. Am pornit la drum cu un lot remaniat, am continuat să investim în tineri și sperăm ca, în doi-trei ani de zile, să avem o echipă cu care să facem o figură frumoasă în play-off-ul de promovare. Începem un ciclu, iar această echipă are nevoie de timp pentru a culege rezultate”, a declarat Virgil Popovici.

Universitarii gorjeni vin după două eșecuri în rpimele două meciuri ale sezonului, cele cu CSM Reșița și CSM Odorheiul Secuiesc, programate în deplasare.

Meciul din Divizia A de handbal masculin se dispută sâmbătă, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la  ora 17:00.

Vizualizări: 4,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: