Trei atlete de la Târgu Jiu, la startul “UVT Liberty Marathon”

Duminică, 1 octombrie, vor fi prezente la Timișoara și atletele Alina Eremia, Andreea Chivoiu și Mihaela Cepoi. Acestea vor lua startul în proba de maraton, în ceea de-a șasea ediție a evenimentului sportiv de alergare de șosea “UVT Liberty Marathon”.

Alina Eremia este câștigătoarea de anul trecut a maratonului timișorean. Sportivele cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătite de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, merg la Timișoara cu gândul doar la medalii.

„Alina Eremia va lua startul duminică, 1 octombrie, la Timişoara, în proba de maraton și țintește din nou aurul! Atleta cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii se întoarce pe Bega, acolo unde anul trecut a câștigat aurul. Sportiva pregătită de profesorul Ion Bură nu este la prima participare la UVT Liberty Marathon. În 2021, în cadrul ediției cu numărul 4 a maratonului de pe Bega, Alina a cucerit medalia de argint. Atleta noastră a participat și anul trecut la această competiție și a cucerit medalia de aur. Alina Eremia a fost premiată anul trecut de Mihai Covaliu, campion olimpic, mondial și european, președintele Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Multipla noastră campioană, o specialistă a curselor de maraton, vrea să câștige din nou maratonul timișorean”, anunță csmtargujiu.ro.

Dacă Alina Eremia este obișnuită cu astfel de curse, Andreea Chivoiu este la a doua sa cursă de maraton. Atleta, care este campioană națională la alergare montană, recunoaște că are emoții, dar speră să obțină un timp cât mai bun și o clasare pe podium împreună cu echipa.

Și Mihaela Cepoi merge la Timișoara cu gândul la medalii. Sportiva, care s-a alăturat din acest an secției de atletism de la CSM Târgu Jiu, a tras tare la antrenamente și speră într-o clasare cât mai bună la ediția din acest an a maratonului timișorean.

Vizualizări: 1,525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: