Gilortul întâlnește satelitul lui FCU Craiova 

Pentru Gilortul Târgu Cărbunești va urma          un nou meci dificil, pe teren propriu. Gorjenii primesc vizita satelitului celor de la FCU Craiova, meciul fiind programat vineri, pe terenul de la Cărbunești.

Vineri, începând cu ora 15:00, pe Stadionul Cristinel Răducan, Gilortul primește vizita echipei secunde a doljenilor de la FCU Craiova. Partida dintre cele două echipe contează pentru etapa cu numărul 7 a seriei a VII-a. Formația gorjeană speră să facă un meci bun cu oltenii din Bănie și să nu mai rateze la fel de mult ca etapa trecută, și să obțină o victorie.

„După înfrângerea nemeritată de la Lupac, unde băieții noștri s-au întrecut în ratări, iar centralul nu a văzut un fault clar ca lumina zilei asupra lui Meliță în suprafața de pedeapsă, elevii lui Mario Găman sunt deciși să păstreze la Cărbunești toate cele 3 puncte puse în joc”, scriu cei de la Gilortul pe pagina oficială. 

Pentru partida cu FCU Craiova 2 revine în teren căpitanul Gilortului, Alexandru Avrămescu, cel care a ispășit o etapă de suspendare pentru cumul de cartonașe galbene, anunță clubul gorjean care așteaptă suporterii Gilortului la stadion pentru a fi alături de jucători și pentru a facilita victoria favoriților. 

Vizualizări: 461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: