Victorie în deplasare pentru juniorii lui Sorin Vintilescu! 

Juniorii U17 CSM Târgu Jiu au înregistrat o nouă victorie în campionat, în deplasare, contra celor de la CSS Caransebeș. Echipa pregătită de Sorin Vintilescu s-a impus în meciul de miercuri cu scorul de 2-1. 

Meciul a contat pentru etapa a-7-a din Seria 7-a a Campionatului Național. 

Juniorii U17 de la CSM Târgu Jiu au trei meciuri la rând fără înfângere în campionat și sunt la a doua victorie consecutivă. După succesul cu Reșița de etapa trecută, gorjenii și-au mai trecut în cont o victorie, într-o deplasare dificilă, pe terenul echipei din Caransebeș. „Gazdele au deschis scorul în minutul 9, din penalty. Băieții lui Vintilescu au pus însă presiune pe apărarea adversă, și-au creat numeroase oportunități, iar golul a venit aproape de pauză, după o fază fixă. Budilică a centrat din lovitura liberă, iar un jucător al gazdelor a deviat mingea în proprie poartă. Același Budilică a marcat în minutul 68. Un șut senzațional, din lovitură liberă, de la aproape 40 de metri! Șut senzațional și mingea s-a dus direct sub bară. Deși starea gazonului a fost una precară, gorjenii s-au dovedit a fi mai buni în acest meci și-au plecat cu toate punctele de la Caransebeș”, a informat site-ul oficial în cronica acestui meci. 

Sorin Vintilescu crede că unitatea grupului a fost un factor decisiv în obținerea victoriei.

”Am privilegiul să antrenez niște copii extraordinari. Am reușit să formăm o familie. Am jucat pe un teren foarte prost, dar am fost mai puternici, mai isteți și mai buni”, a declarat imediat după meci, Sorin Vintilescu, pentru sursa citată.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Luis Pilea, Eric Tita, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea. Antrenor: Sorin Vintilescu.

Vizualizări: 733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: