Oltenii n-au reușit să înscrie împotriva celei mai slabe apărări! 

Meciul dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Oltenii lui Mihai Rotaru n-au reușit să înscrie împotriva celei mai slabe apărări din Liga 1după ce chiar Mtriță a ratat și un penalty.

FC Voluntari și Universitatea Craiova au remizat în etapa a 12-a din Superliga, scor 0-0, pe stadionul „Anghel Iordănescu”, după ce Alexandru Mitriță a ratat un penalty în minutul 50.

Universitatea Craiova a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, pe stadionul „Anghel Iordănescu”, iar rezultatul înregistrat de olteni în runda cu numărul 12 l-a nemulțumit pe Alexandru Mitriță.

„Am dominat meciul, pe final a fost deschis. Am pierdut 2 puncte pe mâna mea, îmi asum asta, am ratat penalty. Trebuie să mergem mai departe și să vedem ce avem de făcut. Am zis că sunt bine, să mi iau un colț și să dau tare. Am făcut așa, dar portarul a fost acolo.

Nu vreau să comentez acest subiect (n.r. despre suporterii Universității Craiova), vreau să ne gândim la ce trebuie să facem pentru că pierdem puncte. Au fost două puncte pierdute pe mâna mea, îmi asum asta. Pot mai mult, evoluția mea nu a fost foarte bună în această seară. Am avut un start bun de sezon, după a venit o perioadă mai proastă pentru mine. Am căzut psihic după ratarea penalty-ului.

Veneam după 5-1 cu FC Botoșani și trebuia să venim aici să câștigăm, aveam cele trei puncte la noi… Ne așteaptă un meci foarte greu cu Petrolul”, a spus Alexandru Mitriță după FC Voluntari – Universitatea Craiova, scor 0-0. 

După meciul din runda a 12-a, Universitate Craiova a rămas pe locul 4 în clasamentul din Superliga, cu 22 de puncte, în timp ce FC Voluntari a făcut 12 puncte și se află pe locul 12, la fel ca U Cluj și Sepsi OSK.

Vizualizări: 283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: