Universitatea Craiova, amical cu o echipă de Liga 2  în pauza competițională! 

Universitatea Craiova şi-a stabilit un meci amical, adversarul fiind unul tradiţional pentru acest gen de pauze competiţionale, informează ProSport. Astfel, în weekend, în complexul „Ilie Balaci” din Lunca Jiului, formaţia antrenată de Corneliu Papură se va duela cu ACS Viitorul Târgu Jiu, echipă din liga a doua.

Pentru acest meci de verificare, Cornel Papură va apela la câţiva jucători de la echipa secundă a clubului, pe care a antrenat-o până de curând, în condiţiile în care câţiva jucători de la prima echipă sunt la loturile naţionale.

Astfel, Nicuşor Bancu şi Vladimir Screciu fac parte din prima reprezentativă a României, Ştefan Baiaram este convocat la naţionala U21, Atanas Trică a evoluat şi a marcat contra Angliei, pentru România U20, în timp ce Basilio Ndong este la echipa naţională a Guineei Ecuatoriale, pentru amicalul contra Burkinei Faso, programat la Malabo. De asemenea, Jasmin Kurtic este prezent la naţionala Sloveniei, pentru meciurile cu Finlanda şi Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2024, în timp ce Gjoko Zajkov este accidentat.

Vizualizări: 444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: