Turnee pentru juniorii baschetbaliști de la CSM Târgu Jiu!

Echipele de baschet feminin și masculin U15 ale CSM Târgu Jiu vor participa în acest weekend la cel de-al doilea turneu din prima fază a Campionatului Național. Baschetbalistele pregătite de Laurențiu Răuț vor merge la Alexandria, în timp ce baschetbaliștii lui Răzvan Bratoloveanu se vor deplasa în județul Sibiu, pentru turneul care se dispută la Șura Mică. 

Baschetbalistele pregătite de Laurențiu Răuț au început sezonul cu o victorie și o înfrângere în primul turneu din acest sezon, disputat la Târgoviște. Gorjencele au câștigat în fața echipei gazdă, CSS Târgoviște, dar au pierdut în fața echipei din Alexandria. În acest weekend, echipa pregătită de Laurențiu Răuț merge la Alexandria, pentru turneul 2 din Grupa A. În primul meci, sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 16.00, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSS Târgoviște, a informat site-ul oficial. Gorjencele vor să reediteze succesul din primul turneu, când au învins echipa din Târgoviște, chiar la ea acasă. „În cel de-al doilea meci al turneului, duminică, 15 octombrie, CSM Târgu Jiu va avea o misiune mult mai dificilă. Jucătoarele noastre se vor confrunta cu echipa gazdă, CSS Alexandria. Două dintre fostele jucătoare de la CSM Târgu Jiu se regăsesc acum în lotul celor de la Alexandria, dar Laurențiu Răuț are încredere în fetele care fac parte din lotul actual al grupării gorjene că se vor mobiliza pentru a se califica în faza următoare a campionatului. CSM Târgu Jiu are nevoie de o victorie pentru a merge mai departe. Gorjencele și-au stabilit și obiectivul principal pentru acest sezon: calificarea la Turneul Final”, anunță csmtargujiu.ro. 

Dacă fetele merg la Alexandria, băieții se deplasează în județul Sibiu, la Șura Mică, pentru Turneul 2 din Grupa K. Baschetbaliștii pregătiți de Răzvan Bratoloveanu au avut un debut excelent de campionat. Gorjenii au înregistrat două victorii în primul turneu al sezonului, după ce au câștigat confruntările cu CS Râmnicu Vâlcea, scor 84-69, și cu ACS Îngerii Băniei Craiova, scor 76-65. Gorjenii au cedat în partida contra celor de la Andu Sibiu, scor 65-92.

În urma rezultatelor înregistrate, CSM Târgu Jiu a încheiat primul turneu stagional pe locul 2 în Grupa K. Gorjenii, care la acest turneu vor fi însoțiți de antrenorul Carlos Popescu, Răzvan Bratoloveanu lipsind din motive obiective, vor disputa acum două partide, ambele sâmbătă, 14 octombrie. În primul meci, de la ora 12.00, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CS Vâlcea, iar în meciul doi al zilei, de la ora 17.00, gorjenii se vor duela cu echipa gazdă, CSU Andu Sibiu. 

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: