O nouă deplasare pentru juniorii 3 ai CSM Târgu Jiu!

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu se va deplasa la finalul acestei săptămâni pe terenul echipei CSS Râmnicu Vâlcea, pentru meciul din etapa a 2-a a Campionatului Național. Meciul se va disputa duminică, 15 octombrie, de la ora 13.00. 

Juniorii pregătiți de antrenorul Vali Popescu au început în forță campionatul. În prima etapă, CSM Târgu Jiu a înregistrat o victorie categorică pe terenul formației Viitorul H2O Pitești, scor 48-24. 

La o lună de zile distanță de meciul din prima etapă, gruparea gorjeană va juca și în runda a doua tot în deplasare, în județul vecin, Vâlcea, unde se va confrunta cu CSS Râmnicu Vâlcea. Antrenorul gorjean se confruntă cu ceva probleme de lot înaintea partidei de duminică, dar speră ca cei care vor face deplasarea la Râmnicu Vâlcea să suplinească cu brio absența jucătorilor cu probleme medicale.

”Din păcate, pentru acest meci nu mă pot baza pe Cătălin Popescu. El a suferit o accidentare și mai are ceva de stat, după o fractură la antebraț. David Honcioiu este și el incert pentru acest meci, după ce a acuzat ceva dureri la spate. Avem ceva probleme de lot pentru acest meci, dar sper ca cei care vor juca să suplinească cât mai bine jucătorii accidentați. Trebuie să muncească ceva mai mult, să arate ca o echipă și sper să venim acasă victorioși”, a prefațat meciul de duminică, Vali Popescu, antrenorul juniorilor 3, pentru site-ul oficial al clubului.

LOT CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Ianis Penescu, David Popară, Andrei Mornea, David Bîrlete, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Alexandru Ungureanu. Antrenor: Valentin Popescu.

Vizualizări: 326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: