Sunt de neoprit. Au ajuns la a 8-a victorie consecutivă! 

Fotbaliștii de la CSM Târgu Jiu a înregistrat în acest weekend a 8-a victorie consecutivă din acest sezon. Fotbaliștii lui Mario Găman au trecut cu 3-0 de CS Gilortul 2 Târgu Cărbunești, marcatorii golurilor fiind Bebeto Lupuleț, Tudor Pătrășcoiu și Mihnea Tutunaru.

CSM Târgu Jiu a jucat sâmbătă seară, mai degrabă cu echipa de Liga a 3-a a celor de la Târgu Cărbunești, decât cu satelitul din Liga a 4-a. Chiar și în aceste condiții, CSM Târgu Jiu a fost echipa mai bună de pe teren și s-a impus clar. 

Suporterii veniți la meci au avut ocazia să vadă o confruntare viu disputată, cu dueluri încrâncenate, cu ambiții și orgolii, cu o eliminare în tabăra oaspeților, care s-a încheiat cu al 8-lea succes pentru CSM Târgu Jiu, dar și cu bucuria de nedescris a copiilor care au sărbătorit, în vestiar, victoria împreună cu fotbaliștii lor favoriți. 

CSM Târgu Jiu a început partida cu următorul ”11”: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu –  Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu, Albert Filip, Ovidiu Rasoveanu, Albert Cărămidaru – Bebeto Lupuleț. Pe parcursul partidei au mai intrat Adelin Pîrcălabu, Adrian Rasoveanu, Antonio Surcel, Mihnea Tutunaru și Mario Țambu.

Etapa viitoare, pe 19 octombrie, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, cu CS Petrolul Bustuchin. 

CSM Târgu Jiu: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu(min.73 Adrian Rasoveanu), Albert Filip(min.73 Antonio Surcel), Ovidiu Rasoveanu(min.83 Ovidiu Rasoveanu), Albert Cărămidaru(min. 45 Adelin Pîrcălabu) – Bebeto Lupuleț(min.86 Mario Țambu). Pe banca de rezevere au mai fost: Ionuț Buță,  Eduard Trăistaru, Alexandru Lăpădat. Antrenor principal: Mario Găman.  

Vizualizări: 967

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: