România a zdrobit Ciprul încă din prima repriză

România a zdrobit-o pe Cipru în a treia etapă din Nations League. „Tricolorii” au făcut un meci mare și au înscris de trei ori, conducând cu 3-0 încă de la pauză după golurile lui Dennis Man, Răzvan Marin și Radu Drăgușin.

Naționala României a obținut o victorie importantă în deplasarea din Cipru. Elevii lui Mircea Lucescu nu au avut milă de adversari și au punctat de trei ori în doar 36 de minute. După prima parte a jocului, „tricolorii” nu au mai turat motoarele la maximum, dar și-au adjudecat trei puncte importante în bătălia pentru primul loc în Liga Națiunilor.

Mircea Lucescu, selecționerul României, a spus că jucătorii săi au făcut o primă repriză foarte bună și a ținut să-i laude.

„Așa cum ai remarcat, a fost o primă repriză foarte bună. Am avut încă două sau trei situații de gol. Ne-am apărat foarte bine, compact. Jucătorii deciși în duelurile individuale.

Am controlat jocul, ceea ce e important. Am impus un stil de joc, ceea ce se apropie de ceea ce făceam cu mulți ani înainte. Am fost foarte eficienți, cu multe pase. Îmi pare bine pentru că băieții au trei victorii consecutive, ceea ce înseamnă foarte mult.

Tensiunea a fost destul de mare. Am întâlnit o echipă care a luptat în dueluri. Avem o armă în plus, capacitatea de a recupera rapid mingea. Avem un anumit comportament în teren.

Jucătorii noștri tehnici au nevoie de un joc bazat pe calitățile lor. Ne-am antrenat să ținem mingea la noi. 3-0 la pauză nu a fost întâmplător”, a declarat Mircea Lucescu la Prima TV.

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: