România încearcă două noi victorii în Liga Națiunilor. Cine transmite meciul cu Cipru!

România conduce Grupa 2 din Liga C valorică a Ligii Națiunilor, cu 6 puncte adunate după primele două meciuri și un golaveraj de 6 cu 1. Pe 12 și pe 15 octombrie, „tricolorii” le vor înfrunta pe Cipru și Lituania, în deplasare, și vor încerca să adune alte 6 puncte, care să îi ajute să își consolideze prima poziție în clasament.

Meciul Cipru – România se joacă sâmbătă de la ora 21:45, în cea de-a treia etapă din Liga Națiunilor la fotbal. Partida va fi transmisă în direct de Prima TV și va fi comentată de Emil Grădinescu și Costi Mocanu.

În primele meciuri din această campanie, România a învins Kosovo în deplasare (3-0) şi Lituania la Bucureşti (3-1).

Naţionala României a ajuns joi seara în Larnaca, după un zbor de aproape două ore, pentru meciul cu reprezentativa Ciprului, din Liga Naţiunilor. Conform celor de la frf.ro, echipa naţională s-a deplasat cu o aeronavă Tarom, a plecat de la Salonul Oficial, iar la sosire gazdele le-a facilitat ieșirea din aeroport pe un culoar special. 

Valul de simpatie din jurul echipei naționale de la EURO 2024, accentuat în ultimele luni, după venirea lui Mircea Lucescu, unește suporterii „tricolorilor”. După ce au scris istorie în Germania, fiind prezenți la meciuri cu zecile de mii, românii vor umple AEK Arena din Larnaca la meciul de sâmbătă, Cipru – România, din Liga Națiunilor, programat la ora 21:45.

Cei mai mulți și-au procurat tichete prin intermediul FRF, iar ceilalți direct de pe site-ul Federației din Cipru, în sectoarele în care, teoretic, ar trebui să stea fanii gazdelor.

Arena pe care se va juca diseară aparține clubului AEK Larnaca și are 8.058 locuri. 

Vizualizări: 289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: