Meci dificil  pentru echipa de junioare 3 

Junioarele 3 ale  CSM Târgu Jiu au programat duminică, 13 octombrie, un nou meci în Campionatul Național. Sportivele antrenoarei Paula Martinescu merg la Petroșani, pentru confruntarea cu CSS Petroșani din etapa a 4-a a Seriei I.

Junioarele Paulei Martinescu au început bine campionatul, cu două victorii și un egal, fiind în acest moment pe locul 2 în serie, iar duminică întâlnesc principala contracandidată din această grupă, CSS Petroșani. Chiar dacă echipa din județul vecin a început mai slab această ediție de campionat, CSS Petroșani rămâne una dintre principalele contracandidate la primele poziții din serie, conform antrenoarei Paula Martinescu, care se așteaptă la un meci greu la Petroșani. Cele două echipe au fost împreună în Grupele Valoare sezonul trecut, așa că întâlnirea de la Petroșani se anunță una disputată.

”Duminică ne deplasăm la Petroșani, la adversara noastră principala din grupă. ”Panterele” sunt pregătite, au un tonus bun și sperăm să obținem un rezultat pozitiv în vederea atingerii obiectivului nostru. Cu siguranță ne așteptăm la un meci frumos, cu ambiții mari, deoarece este știut faptul că echipa din Petroșani este una ambițioasă, iar anul trecut am participat împreună în Grupele Valoare. Forța ”Panterele!”, a transmis, pe site-ul oficial,  Paula Martinescu, antrenoare a grupei de Junioare 3 a CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu: Andrada Văduva, Carla Logăscu, Ștefania Chimerel, Sara Dungă, Antonia Vârțan, Alexia Vârțan, Ștefania Foca, Ana Maria Pănoiu, Tiana Constantinescu, Miruna Popescu, Loredana Cupă, Alexia Cioi, Gabriela Anuțoiu, Raisa Ion, Adelina Dugaia. 

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: