Dan Vasilică  nu se mai aștepta să vadă banii de la FCU Craiova. Cât mai are de primit!

Antrenorul gorjean Dan Vasilică, fost preparator fizic la FCU Craiova, de care s-a despărțit în acest an, a câștigat un prim proces contra oltenilor. Acesta mai are însă în curs de judecare la FRF un al doilea dosar pentru compensațiile datorate de clubul lui Adrian Mititelu.

Dan Vasilică a avut o reacție de uluială la aflarea veștii că a câștigat procesul. Acesta a spus, pentru golazo.ro că nu mai spera să își recupereze banii, fiind dezamăgit de comisiile FRF.

„Chiar e adevărat? Sunt șocat și vorbesc la modul cel mai serios. Nu-mi vine să cred că a venit această decizie. Păi, mai e puțin și se face anul de când trebuia să-mi primesc banii pe luna februarie. Amânări, amânări, nu mai aveam nici o speranță.

Eram dezamăgit de ceea ce se întâmplase la comisii și chiar mă gândeam că cei de acolo nu mai vor să se pună și mai rău cu Adrian Mititelu”, a comentat Dan Vasilică.

Conform sursei citate este vorba de  8.000 de euro, salariul pe o lună al fostului preparator fizic al oltenilor dar acesta a precizat că mai există un dosar pentru plățile compensatorii. „Eu când am plecat am avut un salariu neplătit, plus alte două salarii compensatorii. În total, 3 salarii de plată, dar primul dosar la comisie a fost doar pentru februarie, după care, al doilea dosar, pentru celelalte două luni, așa a fost procedura. Acum am câștigat speța pentru februarie”.

Pentru celelalte două luni care le mai avea din contract și pentru care trebuia să primească plăți compensatorii, Vasilică mai are de primit de la FCU Craiova 16.000 de euro.

Vizualizări: 761

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: