Gilortul Cărbunești vrea să aducă puncte de la Horezu

Gilortul Târgu Cărbunești se va deplasa în această etapă la Horezu, pentru meciul cu cei de la Sparta Râmnicu Vâlcea. Gorjenii vor să aducă toate cele trei puncte din această deplasare pentru care nu mai au decât o problemă de lot. 

Gilortul se deplasează vineri la Horezu pentru disputa cu vâlcenii de la Sparta Râmnicu-Vâlcea. Jucătorii pregătiți de  Alex Stoica sunt deciși să facă un joc bun și să se întoarcă cu toate punctele acasă din această deplasare

Singura absență din lotul Gilortului este cea a lui Ionuț Gîlcescu, jucător accidentat în partida cu Viitorul Dăești. Lipsa acestuia și-a pus amprenta asupra forței din atac a echipei gorjene. 

Alături de cealaltă reprezentantă a Gorjului la acest nivel – Vulturii Fărcășești, Gilortul are cele mai puține goluri marcate. „Băieții noștri au reușit să perforeze poarta adversarilor în doar 2 partide, cu Aro Câmpulung și Viitorul Dăești”, au constatat, cu amărăciune, cei de la Gilortul pe pagina oficială.

Totuși, luând în calcul faptul că gazdele nu au învins pe nimeni în primele 6 etape, însă au reușit 4 remize și au înscris de 10 ori, Gilortul nu pare deloc favorită. 

Gilortul se prezintă la Horezu după două înfrângeri consecutive, 0-1 la Fărcășești și 0-2 pe teren propriu, cu Filiași.

Partida de pe Stadionul Treapt din Horezu are programat startul începând cu ora 15:00.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: