Unde pot fi văzuți, joi, Remy Bonjasky și luptătorii lui Moroșanu!

Celebrul luptător Remy Bonjaky vine la Târgu Jiu pentru gala de vineri, din turneul Dynamite Fighting Show. Biletele online s-au epuizat pentru gala de lupte organizată de Cătălin Moroșanu la Târgu Jiu dar gorjenii care n-au prins bilete îl pot vedea joi pe Banjasky și pe luptătorii lui Moroșanu la proba de cântar, pe Insulița de pe Jiu.

Dynamite Fighting Show (DFS), cea mai mare organizație de lupte din România, fondată de Cătălin Moroșanu, și Warrior Code, platforma online fondată de legendarul campion Remy Bonjasky, au semnat anul acesta un parteneriat strategic care va oferi un nou grad de expunere pentru kickboxul românesc. În cadrul acestui parteneriat se înscrie și gala de la Târgu Jiu, organizată vineri seara, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Cu o zi înaintea galei, pentru care nu se mai găsesc bilete, gorjenii vor putea vedea concurenții și pe marii foști luptători implicați în organizare, Moroșanu și Bonjasky. Astfel, joi, 10 octombrie, cu începere de la ora 16:30, pe Insulița din Târgu Jiu, la Anna Summer Events, pot fi văzuți sportivii care vor lupta în gala Dynamite Fighting Show la proba de cântar, probă care se anunță a fi un mare spectacol. 

Cătălin Moroșanu, organizatorul evenimentului, a anunțat și  prezența la Târgu Jiu, la acest eveniment și la gala de vineri a triplului campion mondial de K1, Remy Bonjasky și că intrarea va fi liberă la acest eveniment.

Acesta va lua parte la evenimentul de joi unde va avea loc prezentarea celor opt luptători și cântarul oficial programat înaintea meciurilor de vineri. 

Galerie foto




Vizualizări: 283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: