Meci dificil, miercuri, pentru handbaliste: „Aș ruga publicul să vină să ne susțină!”

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu revine miercuri, 9 octombrie, în fața suporterilor gorjeni, într-o confruntare dificilă din Liga Florilor MOL. Partida cu SCM Râmnicu Vâlcea va începe la ora 19:00 iar antrenorul Liviu Andrieș a chemat suporterii gorjeni să vină alături de echipă. 

La doar trei zile distanță de meciul de la Baia Mare, CSM Târgu Jiu revine pe parchetul din Sala Sporturilor pentru o nouă confruntare dificilă din Liga Florilor Mol. 

La Târgu Jiu vine, miercuri,  SCM Râmnicu Vâlcea, una dintre echipele puternice ale campionatului. După ce, CSM Târgu Jiu a pierdut nemeritat la Baia Mare, acolo unde pe final, brigada de arbitri delegată la meci și-a făcut ”numărul” și a înclinat balanța către echipa gazdă, handbalistele au acum nevoie de susținerea publicului gorjean. 

Vestea bună după partida de la Baia Mare este că au revenit pe teren Laura Moldovan și Fanta Keita. Din păcate, centrul Maria Gavrilă a suferit o entorsă la Baia Mare, dar Liviu Andrieș speră ca toate fetele să fie apte pentru meciul cu Vâlcea. ”Trebuie să trecem peste acest moment. Jucăm cu altă echipă puternică a campionatului și va trebui să ne ridicăm la nivelul acestui meci.  Am ajuns duminică noapte la 3:30 în Târgu Jiu, așa că va trebui să găsim metode și soluții pentru a ne recupera, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere mental, pentru că a fost o înfrângere dureroasă. Ținând cont că jucăm acasă, în fața propriilor suporteri, va trebui să trecem peste toate aceste probleme. A fost o accidentare stupidă a Mariei, parcă am revăzut episodul cu Angi de la națională. A călcat pe o minge, pe care chiar eu am trimis-o, și-a făcut o entorsă. Au revenit cele două stângace la nivel de inter dreapta, dar se vede lipsa jocurilor, lipsa de minute din campionat. Sperăm ca toate fetele să fie la capacitate maximă pentru că avem nevoie de toată lumea”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei de miercuri, antrenorul Liviu Andrieș.

LIGA FLORILOR MOL, EDIȚIA 2024-2025, ETAPA 6

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

MIERCURI, 9 OCTOMBRIE 2024, ORA 19.00

CSM TÂRGU JIU – SCM RÂMNICU VÂLCEA

Galerie foto


Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: