Încă un jucător de la ACS Viitorul Târgu Jiu a părăsit echipa

Jucătorii celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu încep să plece de la echipa care nu s-a prezentat la ultimul meci din Liga 2. După plecarea lui Troy Perez-Duah, clubul patronat de Nicolae Sarcină s-a despărțit în ultimele zile și de Răzvan Vulpe.

Problemele grave de la ACS Viitorul Târgu Jiu au dus la plecarea unor jucători care nu mai acceptă situația de la echipă. În spatele mulțumirilor transmise de club pe rețele sociale și a laudelor la adresa jucătorilor plecați stau însă multe probleme nerezolvate, principala fiind neplata salariilor restante pentru care tot mai mulți jucători se adresează instanțelor. 

Ultimul plecat este Răzvan Vulpe, mijlocaș în vârstă de 22 de ani, care devenise un jucător de bază la echipă.

Vulpe a evoluat în șapte meciuri în acest sezon, de cinci ori ca titular și de trei ori a fost înlocuit. El se desparte de clubul la care a ajuns în februarie 2021, de la ACSO Filiași, iar în cele cinci sezoane în care s-a aflat la echipa din Liga 2 a evoluat în total în 68 de partide din campionat și a înscris 4 goluri pentru ACS Viitorul.

Clubul ACS Viitorul lasă să se înțeleagă că părțile au reziliat contractul de comun acord dar nu spune care este motivul despărțirii, acesta nefiind însă greu de intuit.

Vizualizări: 414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: