Baschetbalistă din Liga Națională, spânzurată în propria locuință!

O tragedie a avut loc luni în baschetul din România. Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, sportiva la echipa de Ligă Națională CSM Târgoviște, a murit, fiind găsită spânzurată în apartamentul în care locuia.

Marie Tyra Whitehead, sportiva echipei feminine de Ligă Națională CSM Târgoviște, a fost găsită moartă în apartament.

CSM Târgoviște a anunțat, luni, trecerea în neființă a jucătoarei de baschet de origine americană, Marie Tyra Whitehead. Sportiva a fost găsită, la primele ore ale dimineții, fără suflare în apartamentul în care locuia.

„Deplângem dispariția prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia și apropiații ei în aceste momente grele. R.I.P, Marie Tyra!”, a transmis clubul din Târgoviște.

Jucătoarea fusese legitimată de curând la CSM Târgoviște. Cu Marie Tyra Whitehead pe teren, CSM Târgovişte a debutat recent  în actuala stagiune a Cupei României.

Potrivit Gazetei Dâmboviței, jucătoarea americană, care sâmbătă urma să joace primul său meci din campionatul românesc, s-a sinucis. 

„La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost găsită decedată, în locuința din localitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie decedată, în vârstă de 26 de ani. La o examinare primară, nu ar fi prezente urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare. Cadavrul urmează să fie preluat pentru efectuarea necropsiei”, a transmis IPJ Dâmbovița.

La data de 19 septembrie, CSM Târgovişte îşi anunţa lotul, cu jucătoarea americană pe listă, iar sâmbătă ar fi urmat să joace primul meci din Liga Naţională în sezonul 2024-2025, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj.

Vizualizări: 938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: