Tineretul a pierdut la mare luptă meciul de la Slatina

Echipa de handbal feminin tineret a CSM Târgu Jiu a pierdut, în deplasare, confruntarea din etapa a 3-a a Campionatului Național de Tineret. Scorul a fost 20-23 în meciul de sâmbătă cu CSM Slatina iar Ancuța Minodora a fost cea mai bună marcatoare a echipei gorjene, cu 8 goluri. 

Echipa de tineret a CSM Târgu Jiu a pierdut la mare luptă confruntarea de la Slatina. Gorjencele au fost conduse și cu 6 goluri pe tabelă, scor 10-4, în prima repriză, dar au revenit în joc și chiar au reușit să egaleze, scor 18-18, cu 10 minute înainte de finalul meciului. Jocul s-a terminat cu scorul de 23-20 pentru echipa din Slatina, dar antrenorul Ionuț Mazilu a fost mulțumit de modul în care au jucat fetele, mai ales în repriza secundă. 

”Un meci aprig disputat. Felicit fetele pentru determinare și ambiție. Au fost unele greșeli ce trebuie eliminate, în rest sunt foarte mulțumit de evoluția lor de astăzi”, a declarat după meci, antrenorul Ionuț Mazilu, cel care a coordonat echipa în deplasarea de la Slatina.

CSM TÂRGU JIU TINERET: Daria Dumitru, Raluca Chiriac 1g, Rebeca Rasoveanu 2g, Ioana Nicula 3g, Minodora Ancuța 8g, Alesia Cismașu 2g, Cristina Chirea 1g, Vanesa Podărița, Ștefania Grecu, Ștefania Bușe, Consuelo Alexandra Ciobanu 1g, Rebeca Sucalescu 1g, Luisa Cerga 1g.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TINERET

EDIȚIA 2024-2025, SERIA B, ETAPA 3

CSM SLATINA – CSM TÂRGU JIU 23-20(13-8)

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: