Doi foști panduri au adus a șaptea victorie echipei lui Găman

Echipa de fotbal din Târgu Jiu a înregistrat în acest weekend a 7-a victorie consecutivă în această ediție de campionat. CSM Târgu Jiu a trecut, în deplasare, de Petrolul Țicleni, scor 3-0, prin golurile reușite de foștii panduri Bebeto Lupuleț (min. 11 și 22) și Marian Habet (min.84).

CSM Târgu Jiu și-a continuat și sâmbătă parcursul fără greșeală din Liga 4 Gorj, după ce a trecut, în deplasare, de Petrolul Țicleni. Fără căpitanul Adelin Pîrcălabu, indisponibil pentru acest meci, CSM Târgu Jiu a dominat partida de la Țicleni și s-a impus cu 3-0. 

„Jocul dur, agresiv, dus în anumite momente ale partidei, dincolo de limita sportivității a dus la faptul că echipa gazdă a terminat în 10 oameni meciul, după o eliminare dictată în minutul 75. Mai mult, antrenorul echipei noastre a fost nevoit să facă și trei schimbări forțat fiind de faptul că jucătorii faultați nu au mai putut continua meciul. Albert Cărămidaru, Adi Rasoveanu și Sebi Popescu au fost jucătorii afectați de intrările dure ale jucătorilor gazdă. Chiar și în aceste condiții, CSM Târgu Jiu s-a dovedit a fi echipa mai bună”, a informat clubul primăriei după acest joc.

Antrenorul Mario Găman a început meciul de la Țicleni cu următorul ”11”: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebastian Popescu – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Ovidiu Rasoveanu – Bebeto Lupuleț, iar pe parcursul meciului au mai intrat Adrian Rasoveanu, Mihnea Tutunaru, Antonio Surcel, Alexandru Lăpădat, Eduard Trăistaru. 

Doi dintre foștii jucători de la Pandurii, dintre numeroșii foști panduri aflați acum în lotul CSM-ului, Lupuleț și Habet, au adus victoria oaspeților cu scorul de 3-0.

Galerie foto



Vizualizări: 385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: