Deplasare dificilă pentru handbalistele de la CSM

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu se deplasează în acest weekend pe terenul echipei CS Minaur Baia Mare. Meciul din etapa a 5-a din Liga Florilor MOL se va disputa duminică, 6 octombrie, de la ora 18:00. 

După pauza competițională datorată meciurilor echipei naționale, Liga Florilor Mol s-a reluat pe data de 2 octombrie, cu primele trei partide ale etapei a cincea, în care au evoluat echipele ce vor susține în weekend meciuri în cupele europene. 

Partida Minaur Baia Mare – CSM Târgu Jiu încheie etapa a 5-a și se anunță un duel dificil pentru gruparea gorjeană. Echipa din nordul țării are un start bun de campionat, cu 4 victorii din tot atâtea meciuri disputate dar handbalistele lui Liviu Andrieș și Andrei Enache merg la Baia Mare încrezătoare în șansele lor. Gorjencele se bazează pe evoluțiile bune din etapele precedente în fața echipelor CSM București și Rapid, campioana și vicecampioana din Liga Florilor. În plus, au revenit la antrenamente și o parte din jucătoarele accidentate. 

Pe lângă meciul senioarelor de la Baia Mare, și celelalte echipe pregătite de Andrei Enache au programate meciuri la finalul acestei săptămâni. Fetele lui Andrei Enache vor avea parte de un weekend intens, cu etapă programată în Campionatul Național de Tineret, dar și în Campionatul Național de Junioare 1.

Echipa de tineret a CSM Târgu Jiu merge sâmbătă la Slatina, pentru duelul cu CSM Slatina, în timp ce la Junioarele 1 CSM Târgu Jiu vor juca pe teren propriu, duminică, 6 octombrie, de la ora 13:30, cu LPS Târgu Jiu. Cele două echipe pregătite de Andrei Enache vor fii coordonate în acest weekend de antrenorul Ionuț Mazilu. 

LIGA FLORILOR MOL, EDIȚIA 2024-2025, ETAPA 5

BAIA MARE, SALA LASCĂR PANĂ

DUMINICĂ, 6 OCTOMBRIE 2024, ORA 18.00

CS MINAUR BAIA MARE – CSM TÂRGU JIU

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TINERET,  EDIȚIA 2024-2025

SERIA B, ETAPA 3, SLATINA

SÂMBĂTĂ, 5 OCTOMBRIE 2024, ORA 11.00

CSM SLATINA – CSM TÂRGU JIU

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 1

EDIȚIA 2024-2025, SERIA F, ETAPA 2

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

DUMINICĂ, 6 OCTOMBRIE 2024, ORA 13.30

CSM TÂRGU JIU – LPS TÂRGU JIU

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: