Derby la handbal junioare, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu!

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru derby-ul orașului Târgu Jiu care este programat duminică, la Sala Sporturilor. Echipa de junioare a CSM va întâlni LPS Târgu Jiu, cele două formații fiind repartizate în Grupa I din prima fază a Campionatului Național.

Aceasta este prima confruntare din acest sezon între cele două formații din Târgu Jiu iar meciul se joacă la Sala Sporturilor, fiind programat duminică, 6 octombrie, de la ora 11.00.

Partida dintre CSM Târgu Jiu și LPS Târgu Jiu se anunță una interesantă, chiar dacă CSM Târgu Jiu pornește ca favorită, prin prisma locurilor în clasament ocupate de cele două echipe în acest moment. După două etape, CSM Târgu Jiu este pe locul 3 în serie, în timp ce LPS Târgu Jiu este ultima în clasament. Junioarele Paulei Martinescu sunt doar cu gândul la victorie, pentru a se menține în lupta pentru un loc care să le ducă în Grupele Valoare.

”Vom juca la victorie fiecare meci. La fel vom face și duminică, pentru că orice punct adunat contează pentru îndeplinirea obiectivului nostru, acela de a accede în Grupele Valoare. ”Panterele” sunt motivate, au un tonus bun, și sper să vedem un progres în compartimentul devensiv, dar și în relațiile de joc. Forța Panterele!”, a transmis antrenoarea Paula Martinescu.

CSM Târgu Jiu: Adelina Dugaia, Miruna Popescu, Carla Logăscu, Evelina Lupuleț, Raisa Ion, Anastasia Găvănescu, Tiana Constantinescu, Sara Dungă, Ștefania Daia, Anastasia Strinu, Ana Maria Pănoiu, Loredana Cupă, Alexia Cioi, Daria Cosacu, Ștefania Foca, Ștefania Chimerel.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3

EDIȚIA 2024-2025, SERIA I, ETAPA 3

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

DUMINICĂ, 6 OCTOMBRIE 2024, ORA 11.00

CSM TÂRGU JIU – LPS TÂRGU JIU

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: