Liga 2 are un program nemaiîntâlnit după ce o echipă a aruncat prosopul!

În etapa din acest week-end din Liga 2 apare un eveniment nemaiîntâlnit de mult timp la acest nivel. Un meci nu se dispută fiindcă echipa oaspete, ACS Viitorul Târgu Jiu, a decis asta în urma problemelor pe care le întâmpină cu jucătorii pe care nu i-a mai plătit de mult timp.

Dintre cele nouă meciuri programate pentru sâmbătă în etapa 9 a Ligii 2, unul nu se mai joacă și va fi decis la ”masa verde”.

„Partida dintre CSC Șelimbăr și ACS Viitorul Târgu Jiu nu mai este programată, fiindcă oaspeții au anunțat FRF că nu pot face deplasarea, deoarece ”sponsorii nu au vrut să mai dea bani”. În realitate, decizia este o reacție a clubului față de jucători, care în primele trei zile ale săptămânii au făcut grevă, refuzând să se antreneze în condițiile actuale, neplătiți de câteva luni și cu hrană tăiată sau dată în batjocură”, este anunțul făcut de liga2.ro care publică programul etapei din Liga 2. Sâmbătă vor mai fi doar opt meciuri de disputat, la Slatina, Chiajna, Mioveni, Hunedoara, Clinceni, Târgoviște, Ungheni și Afumați. CSC Șelimbăr va câștiga la ”masa verde”, prin neprezentarea celor de la ACS Viitorul.

Meciul de la Mioveni va fi transmis de FRF pe platforma sa, iar la tv va fi meciul de la Clinceni dintre Metaloglobus și CFC Argeș. A fost ales acesta, în detrimentul unei partide mai interesante, din punctul nostru de vedere, inclusiv datorită locurilor ocupate în acest moment, CSM Slatina – Steaua. Ultimele două jocuri are etapei ai loc luni. Liderul închide runde pentru a patra etapă la rând

Duminică nu este programat niciun meci în această etapă, iar ultimele două au loc luni, 7 octombrie. Primul se dispută la Oradea, de la ora 16:00, între FC Bihor și FCU Craiova, iar al doilea are loc la Miercurea Ciuc, de la ora 20:00, între FK Miercurea Ciuc și CSM Focșani, a mai anunțat sursa citată.

Program etapa 9 Liga 2, sezon 2024-2025:

sâmbătă, 5 octombrie 2024, ora 11:00

CSM Slatina – Steaua Bucureşti

Concordia Chiajna – CSC Dumbrăviţa

CS Mioveni – ACSM Reşiţa – frf.tv

Corvinul Hunedoara – Metalul Buzău

Metaloglobus Bucureşti – Campionii FC Argeş – tv

Chindia Târgovişte – AFC Câmpulung Muscel

Unirea Ungheni – Ceahlăul Piatra Neamţ

CS Afumaţi – FC Voluntari

CSC Şelimbăr – ACS Viitorul Târgu Jiu, nu se dispută

luni, 7 octombrie 2024, ora 16:00

FC Bihor Oradea – FCU Craiova – tv

luni, 7 octombrie 2024, ora 20:00

FK Miercurea Ciuc – CSM Focşani – tv

Vizualizări: 453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: