Dan Vasilică, impresionat de mărturisirile lui Adrian Mititelu

Dan Vasilică a recunoscut că reacția lui Adrian Mititelu față de modul în care el a lucrat la FCU Craiova l-a emoționat. Antrenorul gorjean este convins că clubul din Bănie va reintra în lupta pentru promovarea în prima ligă, după un start de Liga 2 cu rezultate sub așteptări.

Adrian Mititelu a dat cărțile pe față, iar fără nicio reținere a explicat, din punctul său de vedere, care sunt cauzele decăderii unei echipe care acum un an era în prima ligă și era la un pas de calificarea în cupele europene.

După ce patronul FCU a spus că îndepărtarea lui Dan Vasilică a fost o mare greșeală a sa, fostul preparator fizic al alb-albaștrilor a acceptat să vorbească perioada petrecută în Bănie.

”Vă rog să mă credeți că m-au mișcat și chiar m-au emoționat vorbele lui Adrian Mititelu. Nu mă mai așteptam ca dânsul să vorbească așa despre mine, iar aceste lucruri înseamnă că munca mea chiar a fost cu adevărat apreciată. Am petrecut niște ani la FCU pe care nu îi voi uita niciodată, iar eu vreau să știți că am venit la această echipă cu inima deschisă și am venit să dau tot ce am avut mai bun din mine. Știu că noi, preparatorii fizici, nu suntem iubiți de toți jucătorii, dar meseria noastră este una care trebuie făcută, fie că îi place unuia sau nu îi place altuia. Dar cu multă muncă la antrenamente echipa asta a fost la un pas de cupele europene. Și credeți-mă că s-a muncit din greu, dar, din păcate, ni s-a întâmplat ceea ce ni s-a întâmplat la Cluj cu acea eliminare aiurea a lui Bauza în meciul de baraj.

Adrian Mititelu are perfectă dreptate. La început nu am avut cele mai bune condiții. Făceam pregătire prin acea curte de la cantonament, acolo unde eram claxonați de toate tirurile și mașinile care treceau pe stradă. Uneori, jucătorii își mai pierdeau din concentrare la exerciții din cauza acelor claxoane. Apoi, ne duceam pe un teren unde aveam la dispoziție un timp limitat pentru închirierea sa. Mă uit acum cât de înjurat este Bălan. Credeți-mă, este nedrept pentru un jucător ca el. Bălan este un fotbalist tare sufletist și iubește mult această echipă. Îl cunosc foarte bine pe Bălan, iar Bălan dacă este antrenat fizic foarte bine, o să vedeți că este un alt Bălan.

Eu l-am găsit pe Bălan cu un psihic la pământ după ce echipa ratase promovarea în Liga 2. Iar după ce am intrat în pâine și am lucrat fizic foarte bine cu ei, al nostru Bălan ne alerga pe meci pe la Liga 2 câte 12.5 km. Antrenați-l fizic bine pe Bălan și o să vedeți cum se va mișca Bălan pe teren”, a spus Dan Vasilică pentru ProSport.

De săptămâna trecută, Dan Vasilică a fost numit preparator fizic la clubul din Liga 4 Gorj CSM Târgu Jiu, echipă nou-înființat în vară.

După îndepărtarea lui Dan Vasilică de la FCU, în primăvara acestui an, când echipa era în prima ligă, în locul său a fost adus Vlad Țăranu, la care s-a renunțat acum și căruia Mititelu i-a pus în spate ”prăbușirea echipei”.

Vizualizări: 457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: