A vrut să demisioneze, dar s-a răzgândit!

FCU Craiova rămâne cu același antrenor, Marius Croitoru, care a vrut să demisioneze după ultimul meci al oltenilor din Liga 2. Adrian Mititelu a revenit cu lămuriri despre ultimele evenimente petrecute la FCU Craiova și a spus că tehnicianul rămâne pe poziții.

Duminică, în etapa a 8-a a Ligii 2, echipa olteană a fost umilită pe teren propriu, în Bănie, de CS Afumați, contra căreia a pierdut la scorul de 0-3, iar apoi au apărut informații conform cărora antrenorul Marius Croitoru a fost dat afară, iar în locul său va fi numit Andrei Prepeliță.

Patronul FCU Craiova recunoaște că Marius Croitoru a anunțat că renunță, a fost de acord cu plecarea antrenorului, însă, în cele din urmă, s-a abandonat această decizie. ”Marius Croitoru este în continuare antrenorul echipei noastre și deși la sfârșitul jocului cu cei de la Afumați și-a manifestat intenția de a înceta colaborarea, spunând că este epuizat și că simte că nu mai poate, și eu, inițial, am fost de acord să accept demisia lui, ulterior, datorită discuțiilor care au avut loc și parcurgeri acelor ore, la cald, cum se spune, am ajuns la concluzia că nu asta este soluția pentru a rezolva problema echipei. Pentru că, de fapt, în această perioadă se conturase și o concluzie la care noi am ajuns la ea după mai multe analize și mai multe informații și opinii ale celor care conlucrează în club. Și anume, faptul că, de fapt, prăbușirea echipei nu are legătură cu antrenorii principali în primul rând”, a spus Mititelu senior, într-o declarație de presă postată de clubul din Craiova. 

FCU se află pe locul 10 în Liga 2 după 8 etape, la patru puncte în spatele ultimelor trei clasate pe pozițiile care duc în play-off la finalul sezonului regular.

Croitoru a fost numit a doua oară pe banca echipei la finalul lunii mai a acestui an, înaintea actualului sezon, după ce a mai condus FCU în prima ligă, pentru scurt timp, în perioada iunie – octombrie 2022. 

Cu el antrenor, în acest sezon, FCU are trei victorii, trei egaluri și două eșecuri în Liga 2, iar în Cupa României echipa a fost eliminată în Play-off, la lovituri de departajare, de trupa din Liga 3 CSM Unirea Alba Iulia.

Vizualizări: 1,401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: