Cum să păstrezi adidașii albi fără a-i spăla în mașină!

Păstrarea adidașilor albi curați este o adevărată provocare pentru oricine. Zgârieturile, petele de iarbă și praful sunt doar câteva dintre problemele potențiale pentru pantofii tăi sport albi.

Există un secret pentru a curăța încălțămintea albă și a o face să strălucească din nou și nu cu mijloace prea scumpe din magazin, ci cu ceea ce ai acasă.

Primul lucru care vine în minte pentru mulți oameni este să-și introducă adidașii de pânză albă în malina de spălat și să pornească programul de spălare. Acest lucru poate cauza deteriorarea adidașilor, determinându-i să se uzeze sau să se separe talpa de căptușeală.

Bicarbonatul de sodiu, pasta de dinți și detergentul de spălat vase sunt excelente pentru curățarea adidașilor albi și se găsesc în fiecare casă.

Și procedura este extrem de simplă: amestecați două linguri de bicarbonat de sodiu cu părți egale de detergent de vase și o lingură de pastă de dinți.  Apoi, pasta trebuie aplicată cu o perie pe pantofii sport și lăsată timp de 10 minute să acționeze.

Luați o periuță de dinți veche și apoi frecați bine pantofii sport, acordând o atenție deosebită tălpii și zonelor mai murdare. Apoi ștergeți reziduurile cu o cârpă sau un prosop de bumbac, iar adidașii vor arăta ca și cum tocmai i-ai cumpărat din nou.

Vizualizări: 2,246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: